Klientplatformen

Verden er i dag fundamentalt forandret af en global pandemi, som har ændret måden, vi ser på arbejdspladsen på. Samtidig er der opstået mange cloud løsninger, som giver helt nye muligheder for at administrere de enheder og data, som arbejdspladsen benytter. I vores verden går dette helt fra den fleksible arbejdskraft der skal kunne tilgå virksomhedsdata fra egen medbragt enhed, til den fastansatte medarbejder, som altid arbejder på en fuldt administreret virksomheds pc. Administration af selve enhederne. Sikkerheden på enhederne og ikke mindst af de virksomhedsdata, de hver især kan tilgå, er et område, vi har særdeles erfarne konsulenter indenfor.

Microsoft Endpoint Manager (+ co management)

MEMCM (tidligere SCCM) er den ultimative MS løsning til håndtering af alle Endpoints. Den solide on-premise løsning, men også med mulighed for co management så du connecte Microsoft 365 Cloud. Her får du den fulde administrationsløsning der i modsætning til Intune/autopilot bl.a. også kan levere OS til servere og klienter uden eksisterende OS. Det er den moderne og skalerbare administrationsløsning, som samler AL enhedsadministration – Defender for Endpoints, co-management, MAM og MDM.

Intune

Konfiguration og kontrol af sikkerhed på alle typer af enheder. Dette gælder ikke kun mobile enheder, men principielt alle de enheder, en slutbruger anvender. Udover generel administration kan Intune benyttes til at udrulle software og apps samt bruges til at administrere eksempelvis BitLocker, firewall og antivirus.

Windows Autopilot

Med Windows Autopilot kan laptops eller pc’er meget enkelt installeres og tilknyttes virksomhedens infrastruktur (cloud eller on-premise). Kombineres Autopilot med Intune og eventuelt Co-management i Endpoint manager kan maskiner dermed installeres og administreres helt uden de behøver komme forbi IT-afdelingen.

Kontakt vores eksperter i klientplatformer

Morten Kjær Klyhn

Kontakt mig

Kent Rifbjerg Erichsen

Kontakt mig

Thomas Forsmark Sørensen

Kontakt mig

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os allerede i dag, vi står altid klar med en hjælpende hånd! Vi er tunge profiler inden for vores område, som har mange års erfaring fra projekter hos kunder af alle størrelser.