Morten Kjær Klyhn

mk@arkimentum.com | + 45 51 77 95 51

Jeg er en Solution Architect / Cloud specialist med primært fokus på Enterprise Client Management, baseret på teknologier som MS Endpoint Manager Configuration Manager, MS Intune, MS Deployment Toolkit, Active Directory, Office 365, EMS, Windows Autopilot, Azure AD, Windows 10/11, Windows Server og naturligvis Powershell til at binde det hele sammen.

Jeg er udannet datamatiker i 2001 og har siden arbejdet som konsulent inden for Endpoint Management - de første år meget med pakketering af software og OS Deployment via mange forskellige teknologier. På baggrund af min solide erfaring inden for software pakketering har jeg afholdt flere workshops og uddannelse i pakketering. Jeg har desuden kørt forskellige forløb for at fejlsøge på, og optimere kunders infrastruktur.

Jeg har bred erfaring med at designe, implementere, fejlsøge og optimere løsninger inden for Enterprise Client management på MS platformen. Hovedsageligt for danske Enterprise kunder (Bl.a Energinet, JN Data, LEGO, DONG Energy, SKAT, Accenture, VELUX, Rockwool, Region Midt).

De seneste projekter er der arbejdet intensivt med datacenter drift og den generelle sikkerhed på servere og workstations. Identificering og eliminering af sårbarheder samt rapportering. Automatisering af løsninger for at sikre et optimeret, stabilt og sikkert Enterprise miljø.

Så har du brug for en erfaren profil inden for inden for Endpoint Management – så hjælper jeg.

Nøgleord

Config Mgr / Intune

Sikkerhed / Compliance

Automatisering / Optimering

Pakketering

Kvalitet