Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tror på, at vi kan skabe positiv forandring for kunderne ved bringe vores styrker i spil og derved løfte de projekter eller teams, vi indgår i. Vi giver aldrig op og leverer den fagligt tunge sparring til jeres projekter.

Vi gør en forskel

Arkimentum’s filosofi og grundide er at samle de konsulenter, som kan gøre en forskel for vores kunder og dermed de projekter eller opgaver de indgår i. Vi tror på, at vi kan skabe positiv forandring for kunderne ved bringe vores styrker i spil og derved løfte de projekter eller teams, vi indgår i. Vi giver aldrig op og leverer den fagligt tunge sparring til jeres projekter.

Microsoft certificeringer

Arkimentum er indehaver af den helt nye Microsoft partner certificering ”Microsoft certified solutions provider” – dette demonstrerer vores evne til at levere værdi til vores kunder og er også resultatet af kravet til vores konsulenter om altid at opretholde aktuelle og relevante Microsoft-certificeringer inden for deres ekspertiseområder. Her er et udpluk af de certificering vores konsulenter besidder:

Mange års erfaring

Vores konsulenter er tunge profiler inden for deres områder, som har mange års erfaring fra store projekter hos kunder af alle størrelser. Vores metode er at gå kritisk og ærligt ind i alle opgaver og udfordringer, de største succeser har vi leveret når vi indgår i et samarbejde med interne ressourcer, som derved opnår et kompetenceløft og løsninger forankres derved bedre.