Moderne kommunikation

Vi råder over Danmarks mest erfarne og højest certificerede team af konsulenter – vi har sammen gennemført nogle af de største og mest komplekse telefoni-implementeringer i Danmark og verden. Vores kompetencer spænder meget bredt, hvor vi også besidder flest certificerede konsulenter i landet over selve kernen – Microsoft Teams og/ eller Skype for Business – til hele paletten af 3. parts produkter på Contact-center, omstillingsborde, wallboards osv. – hvor vi har solide partnerskaber med en lang række leverandører på markedet.

På Microsoft Teams og Skype for Business kan vi også tilbyde tryghedsaftaler, hvor vi sikrer din virksomhed direkte adgang til certificerede telefonieksperter, som kan sikre, at i kommer hurtigt i luften igen med den kritiske telefoni. Ikke en generalist vagt, men en vagt med specialister.

Opbygning af contact-center har vi også omfattende erfaringer med. Vi kan agere kundens mand i forbindelse med kravspecifikation og evaluering af løsninger, eller vi kan deltage i behovsanalyserne der leder op til projektet, samt selvfølgelig selve implementering og forankring i virksomheden.

Vi leverer løsninger indenfor

✓ Microsoft Teams

✓ AudioCodes suiten

✓ Ribbon SBC’er

✓ Call center

✓ Wallboards

✓ Omstillingsborde

✓ Rådgivning omkring mødelokaler

✓ Kundens mand ved bordet med 3. parts løsninger

Konkrete projekter

✓ Skype for Business til Teams migrering

✓ Contact center konsolideringer

✓ Teams Enterprise Voice

✓ Nedlæggelse af legacy PBX

✓ Kravspecifikation på Contact Center

✓ Behovsanalyser

Kontakt vores kommunikationseksperter

Carsten Lund Meilbak

Kontakt mig

Thomas Stefan Laursen

Kontakt mig

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os allerede i dag, vi står altid klar med en hjælpende hånd! Vi er tunge profiler inden for vores område, som har mange års erfaring fra projekter hos kunder af alle størrelser.