Thomas Stefan Laursen

tsl@arkimentum.com | +45 50 55 51 01

Microsoft Cloud tekniker med fokus på Microsoft Voice løsninger, baseret på Teams samt AudioCodes produkter heriblandt SBC, telefoner og andet software / hardware. Med mere end 20 års erfaring fra telefoni branchen, er Thomas manden der kan snakke problemer og løsninger.

Udkørende konsulent siden 2005, og har udført masser af installationer både hos større og mindre kunder i ind og udland.

Seneste kundeaktivitet

Arbejdsområder

Maersk

Hjælp til migrering af Cisco CallManager til MS Teams på Maersk’s hovedkontor på Esplanaden. Arbejdet omfattede tæt samarbejde med AudioCodes Managed services og konfiguration af Maersk’s globale Azure SBC setup. Ledende deltager i uddannelse af brugere lige fra direktørene, til receptionister og ny software fra Anywhere365 attendant console.

Elanco

Installation og konfiguration af Microsoft Direct Routing, baseret på AudioCodes Azure SBC’ere, fordelt på 3 regioner, US, EMEA og APAC. Migrering af mere end 40 sites, og udfasning af traditionelle PBX’er fra Cisco, Nortel m.m. Konfiguration af tenant dialplans, voice policies og andre elementer i Elanco’s tenant.

IDA Forsikring

Installation og konfiguration af AudioCodes SBC i Azure, samt konfiguration af MS Direct Routing og integration til Miralix omstilling og callcenter software. Uddannelse af superbrugere og administratorer.

Nordea

Deltagelse i et større cross-forest migrerings projekt som inkluderede en migrering fra Lync server 2013 til Skype for Business 2015 for mere end 45000 brugere på verdensplan. Ansvarlig for installation af nye Skype for Business pools inklusiv disaster recovery pools, samt kommunikation med 4 forskellige SIP trunk leverandører fordelt i norden.

Skype for Business on-prem

MS Teams

Call-center og omstillings software integrationer

Cloud Voice Migrering

AudioCodes software / hardware

Ribbon SBC