Kent Rifbjerg Erichsen

ker@arkimentum.com | +45 21 47 54 55

✓ Modernisering og harmonisering af telefoniplatform

✓ Microsoft Teams projekter

✓ AudioCodes SBC implementering og overvågning

✓ Sikkerhed på servers, klienter både on-prem og cloud

✓ Microsoft Skype for Business upgrades, decommission projects

✓ IT professionel siden 1992, og konsulent siden 2004

Et uddrag af referencer

Norlys

Microsoft Teams og Puzzel projekt planlægning, installation og idriftsættelse, som inkluderede migrering af brugere fra Skype For Business + Cisco CUCM + Avaya CS til Teams.

Danfoss

Arbejdet med Danfoss har pågået siden 2012 og til dags dato, og har bestået af en længere rejse med UC afdelingen. Startende med opgradering af en Lync 2010 til Lync 2013, og så til Skype for Business 2015, og videre til Teams.

Alt sammen krydret med ca. 210 afdelinger, hvor vi undervejs har migreret fra Nortel, Cisco, Mitel, Philips og alt hvad der ellers findes af PBX’er, og så til SFB eller Teams direkte i kombination med call center løsningen Vonage (tidl. NewVoiceMedia) og AudioCodes SBC’er.

Fertin

Microsoft Teams projektplanlægning, installation og idriftsættelse, som inkluderede migrering af brugere fra Skype for Business + Cisco CUCM til Teams. Krydret med en lang række analoge telefoner, som skulle integreres i en moderne Teams verden.

Pandora

Microsoft Teams projekt, hvor samtlige medarbejdere skulle gå fra Skype for Business til Teams. Dette inkluderede telefoni til en lang række lande, som drives af AudioCodes SBC’er.

Forløberen til ovenstående projekt var en migrering fra TDC Scale til Skype for Business, hvilket naturligvis var da Skype for Business var hot.

Syddjurs Kommune

Microsoft Teams projekt planlægning, installation og idriftsættelse, som inkluderede migrering af brugere fra Skype for Business + Cisco CUCM + DECT til Teams.

Nissens Cooling Solutions

Komplet væg-til-væg projekt, hvor der skulle laves et helt nyt firma med 600 medarbejdere, hvilket inkluderer alt det nye Microsoft m.fl. kan tilbyde af teknologier.