Jacob Thingholm

jbt@arkimentum.com | +45 23 48 32 57

Med baggrund i mange forskellige on-premise og Azure cloud baserede løsninger, bringer jeg erfaring og viden til ethvert Microsoft hybrid cloud-projekt. Om det er modernisering, udvikling eller migrering af infrastruktur, sikrer jeg jeres fremdrift med mål-orienteret projektstyring og automatisering med hjælp af DevOps relaterede værktøjer. Jeg ynder at holde mig opdateret med nyeste udvikling på området ved hjælp af Microsoft certificeringer.

Min erfaring omfatter

Adskillige datacenter til Azure migreringsprojekter for mellem- og store kundestørrelser. Herunder ”lift and shift”, moderniseringer til micro-services samt løbende projektledelser i sammenhæng med udførelsen.

Design, arkitektur og teknisk infrastruktur udførelse af mange forskellige landingzone projekter i Azure. Herunder ultra-redundante integrationer, baseret på micro-services, for store finansielle Institutioner.

Opbyggelse af flere Azure Enterprise-scale platforme i Azure DevOps CI-CD pipelines bygget på Microsofts eget Cloud Adoption Framework.

10 års relevant erfaring, 4,5 år som konsulent.

Mit mål er at mødes i øjenhøjde og levere professional rådgivning og udførelse baseret på kundes behov.